Uudisrakentaminen ja huoneistoremontit Sotkamon, Kuhmon ja Nurmeksen alueella

Kun toiveissasi on laadukas huoneistoremontti, käänny yrityksemme, AP-remonttien, puoleen! Palvelemme yksityisiä kotitalouksia sekä yrityksiä Kuhmossa sekä sen lähiseudulla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää remonttitarpeistasi!

Soita ja pyydä tarjous

Monipuoliset palvelut 

Monipuolisiin remonttipalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • maalaustyöt

  • tapetoinnit

  • keittiöremontit

  • laminaatti-, vinyylikorkki- ja parkettiasennukset

  • mattotyöt

  • sisäkattojen uusimiset.

 

Meiltä voit tilata joko yksittäisen remonttipalvelun – kuten tapetoinnin – tai kokonaisvaltaisen huoneistoremontin avaimet käteen -periaatteella. Tarvittavat putki- ja sähkötyöt teetämme kattavasta verkostostamme löytyvillä alan ammattilaisilla. 

Kaikki remontit suunnittelemme kanssasi yhdessä ja toiveitasi tarkasti kuunnellen. Annamme mielellämme myös vinkkejä toimivista ja kustannustehokkaista ratkaisuista, olkoon remonttikohteesi sitten keittiö tai kesämökki. Itse remontit toteutamme ripeällä työotteella sekä aikaa tuhlaamatta, kuitenkaan työn jäljestä tinkimättä. Meille on tärkeää, että pääset nauttimaan uusista, remontoiduista tiloista mahdollisimman nopeasti. 

 

Työn lopuksi, remontin päätyttyä siistimme huolellisesti työmme jäljet sekä viemme mahdolliset purkujätteet jätekeskukseen ja lajitteluasemille.  

Kätevät keittiöremontit kalusteasennuksineen

Keittiö on kodin sydän, joten sen viihtyisyyteen kannattaa panostaa. Yrityksellämme on laaja osaaminen toteuttaa niin pienten kuin isojenkin keittiöiden remontteja. Hallitsemme tilasuunnittelun, tiedämme nykyaikaisten keittiöiden vaatimukset ja tunnemme korkealaatuiset, keittiöihin parhaiten sopivat materiaalit.

 

Seuraamme myös jatkuvasti alan trendejä, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhainta mahdollista palvelua. Kaikissa keittiöremonteissa panostamme luonnollisesti kestäviin ratkaisuihin. Haluamme, että remontoimamme keittiö näyttää tyylikkäältä ja on toimiva vielä vuosienkin kuluttua. Tarvittaessa saat meiltä myös kalusteasennukset.

Soita ja pyydä tarjous

Laminaatti-, vinyylikorkki- ja parkettilattioiden asennukset kerralla kuntoon

Me hoidamme laminaatti-, vinyylikorkki- ja parkettiasennukset niin yksityisiin kuin julkisiinkin tiloihin. Teemme asennukset ammattitaitoamme käyttäen ja takaamme, että ne tulevat heti kerralla kuntoon. Sinun ei siis tarvitse kuin valita sopiva lattiamateriaali kotiisi tai yrityksesi tiloihin – me hoidamme kaiken muun.

 

Annamme mielellämme tietotaitomme käyttöösi, kun valitset käyttötarkoitukseesi ja tilaasi parhaiten soveltuvinta lattiamateriaalia. Meillä on pitkä kokemus lattiatöistä, joten kerromme mielellämme lisää eri lattiamateriaalien ominaisuuksista. 

Tutustu myös kylpyhuoneremontteihin