Kylpyhuoneremontit ammattitaidolla – palvelemme Kuhmossa, Kajaanissa ja lähikunnissa

AP-remontit on kylpyhuoneremonttien luotettava asiantuntija, jonka palvelualuetta ovat Kuhmo ja sen lähikunnat. Remontoimme kylpyhuoneet, saunat ja WC-tilat osaavasti, ajanmukaisia työvälineitä ja korkealaatuisia materiaaleja käyttäen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottoon

Kylpyhuoneremontilla nostat kiinteistösi arvoa

Meillä on laaja kokemus ja vankka ammattitaito märkätilojen remontoinnista. Märkätilojen remontointiin vaaditaan aina VTT:n myöntämä sertifikaatti. Näin esimerkiksi vedeneristys tulee hoidettua oikeaoppisesti.

 

Käänny siis puoleemme, kun haluat uudistaa kylpyhuoneesi. Meiltä voit tilata esimerkiksi laatoituksen tai kokonaisvaltaisemman remontin, johon kuuluu esimerkiksi vesipisteiden siirtäminen. Hoidamme myös tarvittavat kalusteasennukset. Putki- ja sähkötyöt teetämme alan luotettavilla ammattilaisilla.

Kylpyhuoneet on syytä uusia vähintään 25 vuoden väliajoin. Käyttökulumisen lisäksi vanhemmista kylpyhuoneista voi puuttua esimerkiksi vesieristeet kokonaan. Toisinaan myös laatat alkavat irtoilla tai niihin tulee tummentumia.

 

Myös putkiremontin yhteydessä on kätevä hoitaa kylpyhuoneremontti. Taidokkaasti remontoitu ja modernin ilmeen omaava kylpyhuone nostaa lisäksi huomattavasti kiinteistösi arvoa. 

Saunaremontilla kaunis ja tunnelmallinen sauna

Sauna on suomalaiselle yksi kodin tärkeimmistä tiloista. Puhtaassa ja kauniissa saunassa pystyt rentoutumaan kokonaisvaltaisesti. Kun tilaat saunaremontin meiltä, voit olla varma laadukkaasta työn jäljestä. Me paneloimme seinät ja uudistamme lauteet sekä vaihdamme tarvittaessa kiukaatkin. Valaistusratkaisuilla saamme saunaan kaunista tunnelmaa. 

Meiltä saat remontit niin sisä- kuin pihasaunoihinkin.

Soita ja kysy lisätietoja

Huolehdi ajoissa WC-tilojen remontoinnista

WC-tiloihin voi tulla kosteusvaurioita, jotka kannattaa huoltaa nopeasti. Jos kosteus etenee rakenteisiin, ne homehtuvat. WC-tilojen tunkkainen haju kertoo mahdollisista kosteusvaurioista. Me hoidamme WC-tilojen remontit osaavasti.

 

Jos WC-tilasta halutaan esteetön, remontoimme tilan siten, että siellä on turvallista liikkua ja tarvittavia tukia löytyy sopivista kohdista.